Telefoonnummer omgekeerd zoeken

Wat u moet weten over omgekeerd zoeken in een online telefoongids

Tegenwoordig zoeken steeds meer mensen manieren om een ​​omgekeerd telefoonnummer op te zoeken, om welke reden dan ook. Helaas vereisen mobiele telefoons en niet-vermelde vaste nummers voor de meesten een betaling voor de vrijgave van de informatie. U vraagt ​​misschien ‘waarom?’. Welnu, dit is te wijten aan bepaalde privacywetten die telecommunicatiebedrijven verbieden om details van de eigenaars van dit type telefoonnummers in de openbare telefoongids op te nemen. Met een betaalde reverse-lookup-directory voor telefoonnummers kunt u eenvoudig iemand traceren met behulp van hun telefoonnummer (s).

“Als er privacywetten zijn die telecommunicatiebedrijven verbieden om de details van mobiele telefoonnummers en niet-vermelde telefoonnummers in hun telefoongidsen op te nemen, hoe komt het dan dat we de betaalde services hebben?”

Goede vraag!

U moet echter weten dat deze betaalde services meestal eigendom zijn van en worden beheerd door privébedrijven en particulieren die dag en nacht werken om alle informatie uit verschillende bronnen te verzamelen. Deze directory’s zijn op legale wijze gemaakt en worden beheerd door personen die op de een of andere manier zijn aangesloten bij de telecommunicatiebedrijven, maar zelfs dan zullen sommige van de betere directory’s u vragen om akkoord te gaan met bepaalde bepalingen en voorwaarden voordat u kunt betalen om hun Diensten. Dit is een voorzorgsmaatregel die wordt gebruikt om juridische problemen te voorkomen.

“Probeert u te zeggen dat deze telefoongidsen absoluut legaal zijn?”

Ja, u kunt zoeken naar en deelnemen aan een reverse lookup-directory om reverse look-up zoekopdrachten uit te voeren op alle soorten telefoonnummers. Het is 100% legaal.

“Dus, wat is omgekeerd zoeken op telefoonnummer en hoe verschilt dit van de andere directory’s die beschikbaar zijn, zoals zoekopnummer.nl dat in Nederland actief is?”

Reverse Phone Detective is een site voor het opzoeken van achterwaartse telefoonnummers die alleen werkt voor telefoonnummers (mobiele telefoons en vaste lijnen) die zijn uitgegeven in de Verenigde Staten en Canada. De site bestaat al een tijdje en wordt algemeen beschouwd als het beste naslagwerk voor reverse lookups.

Het heeft zowel gratis als premium zoekopties. Met de premium zoekopdrachten geeft u zoveel mogelijk informatie beschikbaar over een persoon / telefoonnummer.

“Is het echt de beste?”

Natuurlijk zou iedereen willen beweren dat hun site de beste is, maar Reverse Phone Detective is echt de leider in zijn vakgebied. Met zoveel duizenden tevreden klanten die Reverse Phone Detective hebben gebruikt, en daarmee de bestseller in zijn categorie op Clickbank zijn – het hoeft me echt niet te zeggen hoe goed ik denk dat het is.

“Waarvoor kan de telefoondirectory worden gebruikt?”

Er kunnen veel verschillende gelegenheden ontstaan ​​waarbij het gebruik van een reverse lookup nodig is. Hieronder vindt u slechts enkele manieren waarop u uw gegevens kunt gebruiken.

Onthul grap bellers.
Onthul overspelige echtgenoten.
Onderzoek vreemde cijfers die op je telefoonrekening verschijnen.
Controleer het adres dat iemand je heeft gegeven.
Zoek een lange tijd een vriend of gezin met behulp van alleen hun telefoonnummer.
Onderzoek gemiste oproepen op uw beller-ID.
Voer achtergrondcontroles uit om een ​​crimineel verleden van een persoon te achterhalen, gebruik gewoon zijn telefoonnummer.
..en meer!

“Hoe gebruik ik omgekeerd zoeken als telefoondetective?”

Alles wat u nodig hebt om een ​​reverse telefoonnummer te zoeken met Reverse Phone Detective is het telefoonnummer van de persoon / plaats waarin u bent geïnteresseerd en een internetverbinding.

Als u op zoek bent naar achtergrondcontroles of meer van de ‘premium’-gegevens, worden er kleine bedragen in rekening gebracht (dit is om wettelijke redenen).

Op de Reverse Phone Detective-website wordt u gevraagd om uw gewenste telefoonnummer in te voeren (hier moet het volledige 10-cijferige telefoonnummer worden ingevoerd). Nadat u op de zoekknop hebt geklikt, scant de site hun database en retourneert u uw resultaten.

Als meer informatie vereist is, wordt u gevraagd om een ​​eenmalig of een jaarabonnement te betalen (let op: betaling is niet nodig als de gratis resultaten voldoende zijn).

“Hoeveel kost het om de service te gebruiken?”

Reverse phone detective wordt geleverd met twee lidmaatschapsplannen. De eerste optie biedt u een eenvoudige zoeklicentie voor slechts € 14,95. Met de tweede kunt u net zo veel uitgebreide zoekopdrachten uitvoeren als u wilt voor slechts € 39,95 voor een periode van een jaar (BESTE WAARDE!).

U wordt op geen enkel moment opnieuw gefactureerd. Als u uw jaarlijkse lidmaatschap wilt voortzetten, betaalt u gewoon opnieuw voor een verlenging aan het einde van uw lidmaatschapsperiode.

“Welke betaalmethoden worden geaccepteerd?”

Paypal, en vrijwel alle soorten grote creditcards. Ga naar PayPal.com voor meer informatie over PayPal.

Wat wordt niet geaccepteerd:

eChecks, kassiercontroles, postwissel, overschrijving of directe storting.

“Welke informatie komt met de betaalde zoekopdrachten?”

De naam van de persoon die het telefoonnummer heeft
Het huidige adres van de eigenaar van het telefoonnummer
Telefoonnummer met de uitgifteplaats en de provider van de uitgifte
Strafregister van telefoonnummer eigenaar
Eigenaar’s burgerlijke staat

Meer informatie over telefoongidsen, nummers opzoeken en andere persoonsgegevens kunt u vinden op:

De Facebookpagina van Zoekopnummer.nl

en de Carbonade site: https://zoekenoptelefoonnummer.carbonmade.com/projects/6761839